Regulament

Go down

Regulament

Post by AlexWolf on Tue Jun 30, 2015 6:27 pm

In primul rand ca totul sa decurga bine pe acest forum trebuie ca toti membrii acestei comunitati sa respecte cateva reguli.
Inregistrarea nu este necesara pentru a citi mesajele postate de membrii deja inscrisi, ci doar pentru a avea acces la anumite sectiuni, pentru a putea raspunde la mesaje, a putea descarca fisiere sau a avea dreptul de a deschide noi topicuri de discutii.

Toti membrii inregistrati trebuie sa inteleaga ca utilizarea de catre ei a forumului nu este un drept, ci un privilegiu acordat de catre LogiTrust , administratorii forumului rezervandu-si astfel dreptul de a-si selecta userii. Orice incalcare a prezentului Regulament permite moderatorilor sau administratorilor LogiTrust sa dea avertismente si in cele din urma sa restrictioneze (la libera lor discretie) accesul membrilor in cauza, pe perioada nedeterminata.


A.Pe forumul LogiTrust sunt strict interzise utilizatorilor:
1. Crearea si folosirea de "clone" (mai multe conturi ale aceluiasi utilizator). Descoperirea de catre moderatori a acestor conturi va duce la suspendarea definitiva a conturilor clonelor si suspendarea pe o perioada de 15 de zile a contului principal.
2. Atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.
3. Postarea aceluiasi mesaj sau postarea de mesaje similare pe mai multe topicuri de conversatie ("flood")
4. Postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul in cauza ("offtopic"). Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge aceste comentarii si de a da un avertisment userilor in cauza.
5. Scrierea mesajelor cu deformari ale limbii romane, de genul: tz, sh, k, etc. Pentru a se face mai bine intelesi, userii pot folosi diacritice. (ţ, ş, etc)
6. Postarea de reclame sub orice forma (inclusiv imaginile/link-urile din avataruri, semnatura, posturi ce nu au legatura cu subiectul...etc). Este interzisa postarea oricarui link din afara domeniului LogiTrust in semnatura. In plus, este interzisa postarea de informatii ce pot fi considerate reclama, in cadrul rubricii "Locatie" (gen adrese web, etc)
7. Folosirea de proxy-uri anonime
8. Atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware, softuri comerciale fara licenta, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos ; in general este recomandat sa nu se ataseze nici un fel de fisier decat in cazul in care aceasta actiune are un fundament solid si este pe deplin justificata.
9. Utilizatorii care au permisiunea de a isi modifica campul member title (utilizatorii cu peste 2000 de posturi), nu trebuie sa foloseasca acest camp pentru a induce pe ceilalti utilizatori in eroare (ex: Admin, Administrator, Mod, Moderator, Super Moderator etc) sau pentru a face reclama.
10. Folosirea in semnatura a unor elemente (imagini, link-uri, etc) menite sa induca in eroare alti utilizatori ai forumului.
11.Scrierea in tagboard de culoarea ROSIE
12.Posturile doar cu smyle-uri vor fi editate sau sterse de catre Admin/Moderator.
13.Scrisul prescurtat pe chat poate duce la sanctionarea cu warn a userului!
14.Folosirea de imagini la avatar cu conţinut pornografic,fascist, nazist, rasist, xenofob, cruzime faţă de oameni şi animale sau o imagine ce ofensează în mod direct un alt user. Încălcarea acestei reguli poate duce la sancționarea cu warn a userului !


B.Drepturile si obligatiile moderatorilor:
Moderatorii sunt obligati:
1. Sa aiba o atitudine toleranta fata de utilizatori si sa-i ajute sa-si rezolve problemele fara a antrena vreun tip de disputa cu acestia
2. Sa inchida/stearga thread-urile doar cand acestea incalca flagrant regulamentul
3. Sa explice clar si argumentat motivul pentru care a fost inchis un thread, cand este cazul
4. Sa explice atunci cand este necesar (pe PM) de ce a sters posturile unui user
5. Sa nu abuzeze de thread-urile lipite sus. (importante)

In acelasi timp, moderatorii au dreptul:
1. Sa stearga orice post considerat offtopic
2. Sa curete orice post ce abunda in smilie-uri si sa atentioneze pe PM userul ce nu respecta regulamentul.
3. Sa stearga orice post ce contine reclame de orice fel (reclama - postarea de link-uri ce nu sunt utile si ontopic, postarea de denumiri de firme ce nu au nici o legatura cu subiectul thread-ului, trimiteri repetate catre o anumita pagina/firma...etc etc)
4. Sa avertizeze pe PM intotdeauna userii ce incalca regulamentul si sa propuna banarea acestora in cazul in care recidiveaza
5. Sa propuna banarea userilor ce au un limbaj trivial

C.Drepturile si obligatiile super-moderatorilor
Dintre drepturile de care se bucura global-moderatorii amintim:
1. Sa atentioneze pe PM userii ce au semnaturi/avatari/limbaj ce nu respecta regulamentul forumului.
2. Sa baneze fara avertizare userii ce injura, posteaza warez/cracks
3. Sa propuna banarea userilor ce incalca repetat regulamentul
4. Sa propuna noi moderatori pe ariile deficitare si eliminarea moderatorilor ce nu isi duc la indeplinire indatoririle
5. Sa stearga fara avertizare thread-urile spam. (de genul "Castiga 1 milion.... etc) si sa baneze autorii acestora
Obligatia principala a global-moderatorilor este aceea de a se asigura de buna functionare a intregului forum in general.


D.Daca considerati ca ati fost lezat de mesajele postate in Forum
In cazul in care o persoana considera ca i-a fost incalcat dreptul de autor sau ca i-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe forumul LogiTrust, noi NU putem dezvalui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date catre terti nefiind permisa in lipsa acordului expres al persoanei vizate, in conformitate cu dispozitiile art. 5(1) al legii 677/2001.NU ne asumăm răspunderea pentru modelele sparte/hack-erite !
Daca va considerati nedreptatit in orice mod datorita unui mesaj de pe forum, puteti proceda la sesizarea justitiei sau a altui organ abilitat de lege. Noi ne vom conforma si vom raspunde solicitarilor venite din partea unei astfel de autoritati publice, atata timp cat ele corespund rigorilor legale, urmand sa facem cunoscute datele autorului acestuia catre autoritatea competenta si sa ne conformam dispozitiilor acesteia, daca este cazul.


E.Sanctiunile forumului
1. In principiu, o gresala minora nu se sanctioneaza, repetarea aceleasi greseli de acelasi user se pedepseste cu Warn (adevertisment)
2.Pozele se pun JPEG nu PNG .Prima data se da un avertisment apoi Warn si daca nici cu warn nu sa invatat sa posteze poze JPEG se va da BAN!!
3. Orice incalcare a regurilor de sus se pedepseste cu Warn
4. De asemena la 2 abuzuri(doua warnuri [advertismente]) vi se interzice vizitarea forumului cu BAN Permanent
5. Dupa acceptarea cererei de postare a unei firme virtuale, "proprietarul"/creatorul trebuie sa mențină firma în activitate, altfel staff-ul poate recurge de a sancționa inclusiv cu BAN !


Regulamentul se va completa daca va mai fi nevoie!
Pentru nelamuriri contactați-mă prin PM.
Cu stima, AlexWolf. creator fondator LogiTrust !
avatar
AlexWolf
Admin
Admin

Posts : 9
Join date : 2015-06-30
Age : 24
Location : Romania

View user profile http://logitrust.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum